Automotive GURU NET – SERVICII PERSONALIZATE DE CONSULTANȚĂ ÎN DOMENIUL AUTO

Compania Automotive GURU NET, furnizor de servicii personalizate în domeniul autovehiculelor rutiere, a debutat în anul 2016 pe piața din România cu misiunea de a aduce o schimbare în domeniul transporturilor rutiere prin creșterea nivelului de siguranță la volan și a eficienței sistemului de transport, concomitent cu scăderea nivelului de poluare.
Automotive GURU NET – servicii de consultanță auto
Automotive GURU NET – servicii de consultanță auto
Serviciile oferite de Automotive GURU NET sunt dedicate persoanelor și firmelor interesate de creșterea eficienței în utilizarea automobilelor proprii, de achiziționarea de soluții de transport perfect adaptate cerințelor personale sau de dezvoltare în domeniul transporturilor.

Activitatea companiei Automotive GURU NET se desfășoară pe trei ramuri, fiecare ramură fiind dedicată câte unui segment de piață. Astfel, Automotive GURU NET oferă servicii personalizate de consultanță în domeniul autovehiculelor rutiere atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Servicii pentru persoane fizice:

– Consultanță la achiziționarea de automobile

– Consultanță financiară

– Consultanță tehnică

Servicii pentru persoane juridice:

– Audit și optimizare flote;

– Evaluare stare tehnică parc auto;

– Consultanţă la achiziționarea de flote;

– Management de flotă;

– Servicii suport.

Compania Automotive GURU NET este implicată și în proiecte de Motorsport și continuă să dezvolte relații noi cu pasionații de sporturi cu motor. Pentru aceștia oferim:

– Servicii de cercetare și dezvoltare;

– Servicii de design, fabricare și optimizare structurală;

– Servicii de design de produs;

– Servicii de simulare și încercare;

– Servicii suport pentru Motorsport.

Automotive GURU NET își propune să ofere clienților săi un suport complet și personalizat în tot ceea ce înseamnă domeniul autovehiculelor rutiere.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *