Indicii care ne spun daca ceasul de mana este sau nu original

La fel ca in cazul oricarui alt domeniu de activitate, si in domeniul ceasurilor de mana exista pe piata atat ceasuri originale cat si ceasuri contrafacute. Desi la prima vedere ceasurile contrafacute par atractive din punct de vedere financiar, adevarul este ca acestea sunt mai scumpe decat ceasurile originale. Cum este posibil asa ceva? Prin simplul fapt ca ceasurile de mana contrafacute nu sunt durabile, ceea ce inseamna ca la scurt timp dupa ce acestea sunt achizitionate se strica. Pentru a nu arunca banii pe fereasta achizitioneaza doar ceasuri de mana originale. Pentru a face acest lucru, iata care sunt lucrurile la care trebuie sa fii atent:

  • Materialul din care este confectionat ceasul de mana este unul dintr eelementele ce tradeaza faptul ca ceasul de mana este contrafacut. Avand in vedere acest lucru, cerceteaza foarte bine materialul din care este confectionat ceasul de mana, in special cureaua acestuia. De cele mai multe ori, cercetand cureaua ceasului de mana ne putem da seama daca ceasul este original sau contrafacut.

  • Oricat de bine ar imita ceasul contrafacut originalul, acesta nu poate fi refacut in cele mai mici detalii, acest lucru fiind un alt criteriu ce trebuie examinat cu foarte mare atentie.
  • Functiile pe care le are ceasul de mana precum si modul in care acestea functioneaza este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere deoarece acesta va spune daca ceasul este sau nu original. In cazul in care observi ca functiile ceasului de mana au o eroare, oricat de mica ar fi aceasta, inseamna ca sunt contrafacute.

Pentru a nu mai sta cu teama ca ceasul de mana pe care vrei sa il achizitionezi este contrafacut, ceasmania este site-ul pe care trebuie sa il achizitionezi. Pe langa faptul ca pe acest site se gasesc foarte multe modele de ceasuri dama si ceasuri barbatesti, acestea sunt si originale.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *