De ce este important sa utilizezi unui sterilizator pupinel in salonul tau

Sa incepem cu inceputul: un sterilizator pupinel este un dispozitiv de dimensiuni medii, utilizat pentru sterilizarea instrumentarului realizat din metal (cum sunt forfecutele, pilele, pensetele etc.), dar si pentru diverse uleiuri sau ceruri, si anumite materiale plastice sau gumate.

Daca ai un salon de infrumusetare, activitatea lui poate avea doar de castigat de pe urma achizitionarii si folosirii unui pupinel. Iata cateva dintre cele mai importante motive pentru a face aceasta investitie:

Respecti legislatia in vigoare, care impune anumite reguli in ceea ce priveste normele de igiena pentru orice afacere care presupune interactiunea cu publicul. Iar in cazul saloanelor de infrumusetare, aceste reguli sunt si mai stricte decat in cazul unui birou notarial, de exemplu, datorita naturii activitatii desfasurate. Pentru ca lucrezi cu instrumente si materiale care intra in contact direct cu pielea clientelor, este obligatoriu ca aceste obiecte sa fie perfect curatate si sterilizate.

Utilizand doar instrumente sterilizate, ai grija de sanatatea clientelor tale. Chiar daca ai incredere ca femeile care iti frecventeaza salonul sunt curate, anumite boli pe care acestea le-ar putea avea nu sunt vizibile. In multe cazuri, nici macar ele nu stiu ca le poarta. Asadar, indiferent daca este vorba de boli de piele sau care se transmit prin sange, cea mai buna metoda de a te asigura ca nu favorizezi raspandirea lor este sa lucrezi doar cu intrumentele curate, pe care le poti steriliza intr-un pupinel.

Castigi increderea clientelor, in special daca asezi pupinelul la vedere sau daca promovezi faptul ca il folosesti in reclamele tale si pe social media. Asta deoarece si ele sunt constiente de posibilitatea raspandirii unor boli chiar si in timpul unei simple manichiuri sau epilari, iar faptul ca tu iti sterilizezi instrumentarul le va convinge sa aiba incredere in salonul tau. In plus, femeile care stiu ca sufera de anumite boli ca hepatita sau HIV se feresc sa mearga la saloane tocmai de frica sa nu dea si altcuiva virusul, asa ca folosirea unui pupinel pentru sterilizarea tuturor obiectelor cu care ele ar putea intra in contact le va convinge cu siguranta sa iti faca o vizita.

Iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri si sa iti cumperi un sterilizator pupinel cat mai curand!

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *