Concept marketing si magie pentru un eveniment de succes

Un Concept marketing destul de complex este conceptul de magic marketing, unul interesant si cu adevarat special, care poate fi definit in mai multe moduri. Haide sa aflam cum poate fi definit!

Ce inseamna de fapt un realizator de iluzii magice? Ei bine, un astfel de artist, pentru ca il putem numi asa este cel care reuseste sa creeze un efect inexplicabil si in acelasi timp cu adevarat spectaculos pentru publicul iubitor de astfel de momente speciale. Actiunea are loc in acest caz pe domeniul public, mai exact in centrul orasului, la mall, shopping center sau oricare alta zona populata, aglomerata chiar, oferind sansa companiilor sa personalizeze intregul efect cu un mesaj pentru audienta lor.

Toata actiunea se transforma intr-o reclama care are un impact extrem de puternic si care este transmisa pe patru cai diferite. Prin simplul fapt ca tot ceea ce este un mister, necunoscut, inexplicabil atrage atentia, iar miza este pe faptul ca trecatorii care sunt fascinati de efectul special isi fac timp sa se opreasca pentru a analiza si a privi ceea ce vad in fata ochilor, cautand sa desluseasca misterul. Tocmai acesta este rezultatul organic al expunerii pe care il produce campania, rezultat care de altfel poate fi masurat.

Lorenzo Cristian iti poate oferi astfel de servicii ce tin de concept marketing care te vor face sa privesti cu alti ochi magia, respectiv conceptul de magic marketing. Se mizeaza mult pe faptul ca un numar mare de trecatori detin un smartphone, asa ca in majoritatea cazurilor acestia obisnuiesc sa fotografieze sau sa filmeze efectul urmand mai apoi sa il distribuie pe retelele de socializare, fiind placut impresionati. Acesta este principalul punct forte al campaniei. Chiar daca rezultatul viral nu e foarte usor de masurat! Vei obtine insa efectul dorit si anume acela de a impresiona trecatorii, impulsionandu-i sa distribuie mai departe ceea ce au vazut, sporind efectul campaniei si ajungand la efectul vizat.

Marketingul poate asadar fi legat si de aceasta modalitate inedita de a te promova, ceea ce te va ajuta sa iti construiesti o imagine puternica a brandului, creand senzatie prin magie si spectacol, atat de cautat in zilele noastre!

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *