Ce se poate face cu Bitcoini in ziua de astazi?

In strainatate si mai nou si in tara noastra Bitcoin a inceput sa fie folosit si la cumparaturi, atat in mediul online, cat si in cel offline. Usor de folosit si cu un grad de securitate ridicat, Bitcoinii au inceput sa fie foarte populari si au fost folositi pentru tot felul de cumparaturi. Desi lumea e reticenta predictiile economistilor sunt incurajatoare in privinta Bitcoin. Pe de o parte valoarea sa fi din ce in ce mai mare si vom putea cumpara bunuri din ce in ce mai scumpe, pe de alta parte Bitcoin va deveni si mai stabil si oamenii vor avea mai mare incredere in el, deci il vor folosi mai des.

Ce putem face cu bitcoin?

Putem cumpara cadouri, din online sau offline, se poate plati exact ca in cazul unui card bancar, Microsoft accepta plata in Bitcoini pentru aplicatiile din Store, pentru diverse downloaduri. Unii muzicieni permit descarcareade muzica in schimbul criptomonedelor populare. Mobila si aur, iata ce mai putem cumparacu bitcoin, vanduti si cumparati si cu ajutorul platformei CryptoCoin.pro, dar si pizza sau mancare in universitati private si campusuri universitare. Fundatiile si site-urile de crowdfunding accepta deja Bitcoin, se pot cumpara si bilete de avion, se pot face rezervari la hotel si se pot cumpara locuri in nave care vor pleca in spatiu.

Se mai pot cumpara online si computere cu bitcoini, sunt destule platforme care accepta tranzactionarea profesionista, cum e si CryptoCoin.pro, si care va ajuta sa castigati ceva Bitcoini. Marii competitori online accepta si ei platile cu bitcoini asa ca in viitor s-ar putea a putem cumpara orice si face orice cu astfel de criptomonede. Pe langa faptul ca e o moneda virtuala si poate garanta si anonimitatea, Bitcoin poate fi folosit la cumparaturi si pentru ca tot procesul de aprobare si de plata e simplificat si procesarea comenzilor e ceva mai rapida decat cea pentru monedele obisnuite.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *