Locatii team building – 5 locuri de vis din Romania

Team building-ul poate sa sudeze orice echipa astfel incat aceasta sa lucreze mai eficient si sa dea cel mai bun randament. Pentru activitatile de acest tip, este nevoie de locatii care sa ii stimuleze in mod indirect pe cei care participa la team building, prin ambianta pe care o ofera. In tara noastra exista cele mai pitoresti locuri care sunt perfecte pentru orice activitate outdoor. Iata care sunt doar cateva dintre cele mai apreciate locatii de team building din Romania:

1.Valea Cernei

Ai auzit de Valea Cernei? Daca inca nu ai auzit de acest loc, cu siguranta ai auzit de Baile Herculane. Ei bine, aceasta statiune este chiar pe Valea Cernei, de-a lungul raului Cerna, care curge aproape in linie dreapta pe o distanta de aproximativ 50 de kilometri. Daca ajungi in acest loc, te vei bucura de cheile, lacurile si pesterile din zona.

2.Cheile Nerei

Locatia numita Cheile Nerei este o zona cu lacuri, canioane si pesteri, imbogatite de o vegetatie luxurianta de-a lungul raului Nera ce izvoraste din Varful Piatra Goznei in Muntii Banatului si se varsa in Dunare. Este o locatie de team building foarte populara, care permite diverse activitati specifice.

3.Suncuius

Suncuius este una dintre acele locatii pentru team building in care iti vei dori sa revii. Ea este situata in Muntii Padurea Craiului, in preajma localitatii cu acelasi nume. De ce este atat de recomandata aceasta zona turistica pentru team building? Pentru ca, fiind in defileul Crisului Repede, are o multime de cavitati si pesteri, incluzand si cea mai lunga pestera din tara, aproximativ 50 kilometri lungime, numita Pestera Vantului.

4.Boga

Boga este un sat de vacanta din Muntii Bihor, mai precis la poalele acestor munti. Vei gasi aici parauri si izvoare, paduri, chei, cascade si alte lucruri specifice acestui loc. Stiai ca aici se gaseste si celebra pestera a Ursilor? Alte atractii sunt Cheile Somesului si Cetatile Ponorului.

5.Muntii Parang

Parte a Carpatilor Meridionali, Muntii Parang se aseamana foarte mult cu muntii Fagaras, care au si ei notorietatea lor, insa Parang reprezinta una dintre cele mai salbatice zona din tara noastra, asa ca este si una dintre cele mai potrivite locatii pentru team building.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *