Vreau sa imi deschid o frizerie. Ma ajuta TheGroomLab

Am avut acet vis de multi ani. Am observat ca am talent pentru asa ceva, iar dupa cateva cursuri am reusit sa capar destula experienta pentru a-mi putea organiza o mica afacere. Stiu cat de important este pentru un barbat look-ul sau si aspectul asa ca am decis ca trebuie s-o fac. Apeland la cateva cunostinte am reusit sa gasesc spatiul si sa il organizez.

Nu am vrut ceva foarte mare, ci mai degraba ceva de inceput, de unde m-as putea extinde pe viitor daca totul va merge bine. Am avut sansa sa invat de la frizeri vechi, cu experienta dar si de la oameni cu idei moderne, asa ca am reusit sa combin tot ceea ce am invata si sa aduc un nou concept de ingrijire a barbatilor. Pentru a le oferi tot ceea ce este mai bun, am organizat decorul si spatiul de lucru cat mai bine si cel mai important, am ales cele mai bune intrumente si produse, de la TheGroomLab. Am considerat ca de aici pot cumpara tot ceea ce am nevoie. De la kituri pentru barbierit pana la produse pentru ingrijirea barbii si a parului din cap.

Sincer va spun, de unele dintre produsele de aici nu auzisem inainte dar nici nu a fost motiv sa ma ingrijorez pentru ca tot de pe site am invatat cum sa le folosesc. Ma refer aici in special la balsamurile si cremele speciale aduse de la mii de kilometri distanta pentru ca barbatii de la noi din tara sa se poata bucura de tot ceea ce este mai bun. Pomade de par de cea mai buna calitate si sapunuri speciale pentru barba, dar si afte shave-uri si solurii pre-barbierit, pentru ca nu toti barbatii au barba. Si afacerea mea merge exact asa cum imi imaginam, clienti noi zi de zi care pleaca de aici multumiti si fericiti

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *