Investește în monede electronice prin platforme specializate, pentru un plus de siguranță!

Un investitor poate cumpăra sau vinde bitcoin fie de pe site-uri peer-to-peer, fie de pe platforme care face tranzacții cu criptomonede în numele respectivului user.

Aceasta nu înseamnă că orice platformă de schimb este serioasă, există din nefericire și mulți escroci în mediul online care doar atât așteaptă: să găsească victime și să dea niște tunuri.

Iar înșelătorii pot face nu doar persoanele particulare, ci și înșiși administratorii unor platforme de tranzacționare de criptomonede, iată de ce vigilența maximă este cea care îi păzește pe aceia care vor să cumpere sau să vândă bitcoini, etheri sau alte monede electronice.

Unii țepari expediază chiar și documente false de transfer Western Union sau Moneygram, așa încât cel mai bine e să vă feriți de tranzacțiile făcute în acest fel și să apelați mai degrabă la o platformă serioasă, cu notorietate, precum este Cryptocoin.pro unde vânzarea sau cumpărarea de monede virtuale este corectă.

Aici userii beneficiază de un portofel online unde se pot stoca în siguranță monedele virtuale deținute,  cursul e garantat 24 de ore (indiferent de volatilitatea înregistrată pe parcursul respectivei zile de criptomoneda tranzacționată), iar securitatea conturilor de utilizatori este maximă deoarece autentificarea se face în doi pași.

Aceste avantaje pe care clienții le au nu trebuie trecute cu vederea, deoarece este extrem de riscant în prezent ca să adăugați și alți factori la niște schimburi financiare care sunt oricum extrem de sensibile. Volatilitatea cursului este cuvântul de ordine când vorbim de bani electronici, de aceea investitorii se află oricum pe nisipuri mișcătoare. Dar poate tocmai aceasta este și frumusețea jocului.

Platforma cryptocoin.pro aparține companiei CryptoCoin Pro SRL, înregistrată în Romania, sub nr. de înregistrare 37546355, care are sediul social în Bucuresti, B-dul. Mircea Vodă nr. 35, bl. M27, et. 5, apartament 14.

Așadar nu este vorba de un site fantomă care azi e, mâine nu mai e, fugind cu banii dvs.

Comisioanele pentru tranzacțiile cu monede virtuale sunt mai mult decât accesibile pe platforma cryptocoin.pro:

– 3,9% la plata cu cardul (Visa, Mastercard);

– 1,5% taxă de retragere din cryptocoin.pro în portofelul online personal sau în contul bancar;

– 1% taxă de plasare a ordinului de schimb între criptomonede.

Comanda minimă pentru cumpărare nu poate să fie mai mică de 50 de euro, la fel ca și comanda de retragere minimă.

Pentru alte detalii importante, aceia ce vor să utilizeze această platformă românească pentru tranzacții cu bitcoin, ether sau alte criptomonede la modă, se pot cere detalii consultanților CryptoCoin, deoarece se asigură asistență profesionistă permanentă 24/7.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *