De ce trebuie mentinuta curatenia la locul de munca si cum

Curatenia la locul de munca este extrem de importanta pentru buna functionare a lucrurilor. Desi nu pare, daca ordinea si curatenia nu este mentinuta asa cum trebuie angajatii nu vor putea sa isi desfasoare activitatea zilnica, in conditii optime.

S-a dovedit ca in urma unor studii starea de spirit a angajatilor este in mod direct afectata, daca locul in care lucreaza nu indeplineste anumite conditii. Trebuie sa fie ordine, curatenie si spatiul sa fie cat mai aerisit, luminat si primitor. In lipsa ordinii si a curateniei, spatiul de lucru va deveni sufocant si astfel randamentul dat de angajatii unei firme nu se va putea ridica niciodata la nivelul asteptat.

Curatenia trebuie sa se realizeze cu ajutorul unor accesorii si produse de cea mai buna calitate, pentru a putea fi eficienta si de durata.

Prima impresie conteaza si acest lucru se aplica si in acest caz. Este foarte important pentru orice angajator sa isi primeasca viitorii angajati intr-un spatiu cat mai curat si ordonat deoarece decizia acestora de a ramane intr-o anumita firma poate tine si de acest aspect. Nimanui nu i-ar placea sa lucreze intr-un mediu dezordonat si murdar si indiferent de cata de nevoie va avea acesta de un job cu siguranta nu va accepta sa lucreze intr-un mediu nesanatos.

Cum am spus mai sus, este nevoie de produse de calitate iar cei de la Sanito.ro vin in ajutorul firmelor si companiilor cu produse de intretinere a curateniei spatiilor de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret. De la covorase profesionale ori cosuri de gunoi, produse pentru orice suprafete sau detergenti pana la prosoape hartie, role hartie sau role industriale si asa mai departe. Pentru a vizualiza toate gamele de produse va invit sa accesati site-ul si cu siguranta ve-ti ramane placut surprinsi.

Daca este vorba de o incapere de birouri, trebuie tinut cont ca mobilierul, tastaturile sau mouse-urile si asa mai departe sunt cele mai utilizate obiecte si colecteaza cei mai multi microbi deoarece sunt folosite cu mainile, cu care practic atingem totul in jurul nostru. De preferat ar fi ca stergerea suprafetelor sa se faca cu produse hartie, deoarece sunt de unica folosinta deci vor fi aruncate.

Holurile trebuie deasemenea si acestea curatate zilnic iar daca dispun de covoare trebuie aspirate permanent deoarece o sa colecteze praf si nisip

In ceea ce priveste baile, acestea trebuie sa fie prioritare. Baia reprezinta un risc mult mai ridicat deoarece aici este locul unde se pot strange cel mai repede microbii si bacteriile ceea ce poate duce la infectii urinare si asa mai departe. Oare ce imagine isi va face firma daca angajatii acesteia pleaca bolnavi de acolo? Trebuie sa fie dotate cu dezinfectanti de maini si prosoape hartie pliate, pentru ca angajatii sa isi poata mentina o igiena corespunzatoare.

Daca aceste lucruri sunt indeplinite cu succes, orice firma va avea numai de castigat. Daca exista respect fata de angajati, lucru care este cel mai important, acestia o sa rasplateasca firma prin randament bun si task-uri indeplinite cu succes.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *