Programare facila pentru un implant dentar de calitate

Din pacate multi isi pretuiesc dintii la adevarata valoare, dupa ce nu ii mai au! Abia cand esti condamnat zile intregi la hrana moale si nici o coaja de paine nu poti rontai ca pe vremuri, despre mere sau corcoduse, nici nu se pune problema, abia atunci le simti cu adevarat lipsa. Cu deprinderi alimentare te inveti. Nu poti manca solid, te multumesti si cu hrana lichida sau pasata asemenea bebelusilor. Cel mai greu este insa ca nu mai esti tu cel cu dinti.

Iti este jena sa deschizi gura. Stai incruntat, vorbesti cu o jumatate de gura sa nu se observe lipsurile, iar oamenii nu inteleg si te pun sa repeti. Este jenant si pentru tine, suparator si pentru ei, mai ales cand cuvintele iti ies stalcite, cand vorbesti peltic sau sasait.

Ti-e greu sa participi la petreceri, fiindca nu poti sa razi si te jenezi si sa mesteci in public. Aproape ca te-ai izola, mai ales ca prietenii iti spun de la obraz sa te duci la dentist.


Sa stii ca solutia problemei o obtii mai simplu decat crezi! Este suficienta programarea pentru implant dentar la cea mai buna clinica de profil din tara, la Cris-Smile. Iata argumentele prin care iti demonstrez ca acesta este cea mai buna alegere:

-aici, medicul nu trece peste vointa pacientului. Stomatologul ii explica pacientului pe inteles fiecare tratament in parte cu onestitate, fara sa ascunda adevarul sau sa idealizeze vreo procedura sau alta si alege ceea ce il avantajeaza.

-cabinetele sunt dotate cu cele mai bune aparate si echipamente, iar medicii participa la cursurile de formare, la congrese internationale si targuri de profil, prin urmare introduc pe piata din Romania tot ce apare nou in lume.

-preturile sunt oneste si se pot achita si in rate.

-se folosesc cele mai bune materiale, iar protezele, implanturile si lucrarile fixe au termen mare de garantie

-exista cel putin trei tipuri de anesteziere ca pacientul sa nu se teama de durere si de tratament, niciuna dintre acestea nefiind nociva.

-stomatologii sunt atat de bine pregatit, incat pot face si implanturi pentru toata gura. La ei scapati garantat de proteza, chiar daca nu mai aveti legaturi.

Aveti curaj findca programarea decurge facil, iar tratamentele se fac delicat si cu maxima pricepere!

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *