Două noi scanere compacte de documente, pentru un nivel superior de productivitate și eficiență

ds-970-05-123709

  • Viteză de top şi funcții inteligente pentru scanarea unei game variate de documente

București, 14 ianuarie 2019 – Epson anunță cea mai rapidă gamă de scanere sheet-fed (cu alimentator automat de coli), WorkForce DS-970 și DS-870, echipamente cu fiabilitate ridicată pentru medii cu volume mari de scanare, precum domeniul sănătăţii, juridic și financiar. Cu viteze de top pentru captarea imaginilor, 85 ppm sau 170 ppm, un compartiment de alimentare automată de 100 de coli și caracteristici avansate de procesare a job-urilor de scanare, acestea sunt de neprețuit pentru orice flux de lucru. Ambele sunt dotate cu un ecran LCD color, pentru a spori ușurința în utilizare, precum și cu funcții de control al lucrărilor, în timp ce senzorii integrați și software-ul inovator sporesc productivitatea și calitatea imaginilor.

Steve King, Market Development Manager în cadrul Epson Europe, declară: „Scanarea de mare viteză implică scenarii de captare a informaţiei mai complexe. Clienții scanează volume mari de documente cu impact mare pentru afacerea lor, în medii în care există o presiune ridicată din punct de vedere al timpului. Cu caracteristicile de procesare avansată a lucrărilor, cum ar fi un mod de alimentare automată pentru scanare continuă, un mod lent pentru a asigura capturarea cu precizie a mediilor de tipărire dificile, o nouă funcție de detecție a murdăriei, care avertizează operatorii dacă scanarea adecvată este împiedicată, precum și detecție cu ultrasunete a alimentării duble, pentru a preveni pierderile de date, clienții pot fi siguri că scanerele noastre își vor face treaba eficient de fiecare dată.”

Rapide și fiabile Scanerele sunt echipate acum cu USB 3 pentru un transfer de date mai rapid şi un ciclu de lucru îmbunătățit, astfel că utilizatorii pot scana până la 9.000 de pagini pe zi cu DS-970 și 7.000 de pagini pe zi cu DS-870.

Procesare versatilă a documentelor Utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la variațiile de dimensiune ale documentelor pe care trebuie să le scaneze – ambele modele Epson acceptă o gamă foarte largă de medii de tipărire, cu grosimi cuprinse între 27 g/m² şi 413 g/m², iar în plus au un mod de scanare care permite captarea unor documente cu lungimea de până la 6.096 mm. Pentru documentele care nu pot fi scanate prin compartimentul de alimentare automată, clienții pot alege dintre trei soluții flatbed cu dimensiuni până la A3.

Panoul de rețea opțional permite modelelor DS-870 și DS-970 să fie folosite de mai mulți utilizatori și în mai multe departamente. Ambele echipamente beneficiază de software Document Capture Pro și Epson Scan: Software-ul Epson Scan este conceput pentru tehnologie avansată de procesare a imaginilor, cum ar fi PDF-uri în care se poate căuta, capacitate avansată de eliminare a culorilor și corecție automată a poziției. Epson Document Capture Pro oferă posibilitatea de a crea profiluri de job-uri, ceea ce permite utilizatorilor să scaneze, să salveze și să partajeze fără eforturi informații în cadrul companiei. Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Salvați și trimiteți fișiere în formate precum PDF, jpeg, tiff și altele.

WorkForce DS-870 și DS-970 vor fi disponibile începând cu 1 februarie 2019.

Caracteristici DS-970 DS-870
Viteze mari de scanare color (300 dpi) 85 ppm 65 ppm
Capacitate de 100 de coli a compartimentului de alimentare automată (80 g/m²) * *
Ciclu de lucru zilnic Până la 9.000 de pagini pe zi Până la 7.000 de pagini pe zi
Afișaj LCD color (1,44 inci) cu control prin 10 butoane * *
Intervenție pentru întreținerea scanerului prin intermediul funcției de detecție a murdăriei Prin Epson Scan 2 Prin Epson Scan 2
Scanați o gamă largă de medii de tipărire (27–413 g/m² * *
Senzori integrați, inclusiv cu ultrasunete și pentru protejarea hârtiei * *
Control sporit al procesării documentelor, inclusiv mod lent și ignorarea detecției alimentării duble, pentru documente delicate, deteriorate sau etichetate * *
Compacte, pentru a se integra în orice birou * *
Unitate pentru interfața de rețea, pentru o partajare simplă între utilizatori, cu scanare prin buton de comandă și profiluri predefinite pentru lucrări Opțional Opțional
Opțiuni flatbed integrate, A4 și A3 Opțional Opțional
Drivere TWAIN, WIA, ICA, SANE, ISIS disponibil Prin descărcare Prin descărcare
Acceptă Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server și Epson Device Admin Prin descărcare Prin descărcare

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *