Toamna si noile tendinte pentru bijuteriile din argint

Esti pasionata de fashion si te gandesti ce se poarta in aceasta toamna in materie de bijuterii? Vorbim astazi despre cele mai cool si mai pretioase accesorii pe care ne putem gandi sa le combinam cu tinutele noastre de toamna, pentru a schimba stilul chiar si la cea mai simpla rochie. Bijuteriile nu ar trebui sa lipseasca niciodata din tinutele noastre zilnice, cu conditia sa stim cum sa le combinam corect. Si nu doar urmand moda propusa pentru toamna 2019. De ani de zile, bijuteriile din argint sunt in top, fiind varianta cea mai convenabila de a combina pretiosul, eleganta si preturile accesibile. Argintul este un metal nobil, extrem de versatil si usor de prelucrat, si ce poate fi combinat cu diverse pietre si culori, mult mai mult decat aurul. De asemenea, spre fericirea doamnelor si domnisoarelor, argintul este ieftin, astfel ca oricine isi poate achiztiona o pereche de cercei argint sau o bratara.

In aceasta toamna trebuie sa profitam de stilurile din anii trecuti, pentru o stare de spirit retro si vintage. Va trebui sa purtam intotdeauna o piesa de rezistenta, fie ca este vorba despre inele argint masive sau un colier statement, care cu siguranta va fi observat la fiecare outfit. In special, se preconizeaza o revenire la anii ‘80, care se va reflecta in garderoba noastra. De exemplu, se poarta mai multe bartari argint, de tip cerc, la o mana. Un astfel de look iti da un aer chic, casual si care, cu siguranta, nu va trece neobservat. Sunt la moda, de asemenea, bijuteriile din argint cu pietre. Culori precum verde, nuante de maro sau galben, ori rosu burgund trebuie sa se regaseasca in pietricelele incrustate pe podoabele pe care le porti. Asa cum spuneam, sunt potrivite bijuteriile din argint cu un aer masiv, care sa se imbine perfect cu materialele mai groase purtate in tinutele de toamna, precum stofele sau tartanul.

Unde gasesti asemenea bijuterii? Recomandam magazinul online Bespecial.ro, unde vei descoperi o gama diversificata de bijuterii din argint pentru toate gusturile si potrivite pentru orice fel de tinuta, de la casual, la cea de gala, eleganta.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *