La amanet auto lasi masina in siguranta si iei banii meritati

 

Voi pleca in curand din tara pentru doua saptamani. Abia astept sa pun piciorul pe scara avionului, fiindca stiu ca masina mea ramane pe maini bune: am dus-o la amanet auto.

Nu as fi stiut sa ma descurc atat de bine, daca nu m-ar fi consiliat colegii de birou. Asa fac toti cand stiu ca sunt plecati din tara mai mult de zece zile si rezolva doua probleme importante:

  1. Fac rost de bani, fiindca o excursie in strainatate inseamna multe tentatii: mesele la restaurant, suvenirurile pentru cei dragi, cumparaturi pentru tine.
  2. La amanet masini masina mea va fi pazita non stop si la intoarcere o gasesc in starea in care am adus-o. Imi duc masina la hotelul de autoturisme si primesc si un imprumut pentru asta, in loc sa platesc eu paza si parcarea.

Amanetauto.com este solutia adoptata din ce in ce mai des de catre romanii care pleaca in circuite si nu au unde sa isi lase masinile in afara locului de parcare din fata blocului.

Au fost cazuri in care masina a fost furata de sub nasul proprietarului, desi se afla intr-o zona luminata. Raufacatorii au zgariat-o si i-au ciobit vopseaua. Nu poti sa stai toata noaptea si sa iti pazesti masina, oricat ti-ar fi de draga!

Masina dusa la casa de amanet este preluata pe baza unui proces-verbal in care se precizeaza numarul de kilometri cu care a fost adusa.

Parcarea unde este dusa este acoperita si perfect securizata. Exista putine locuri in tara in care masinile sunt pazite la fel de bine ca aici.

Parcul auto al casei de amanet Cashbook este pazit non stop de catre cei mai buni agenti de paza si exista camere de luat vederi si alarme in tot locul. Am fost la parcarea casei de amanet, fiindca am dorit acest lucru si mi s-a respectat dorinta. Plec cu sufletul impacat ca nimeni nu va pune mana pe volanul ei, cat timp plec cu familia in Grecia.

Avionul pleaca in viteza, iar noi ne zambim fericiti. Bani in buzunar si pe card avem, iar masina este pazita cum nu a fost niciodata. Ne ramane sa ne bucuram de excursie si sa ne imbogatim spiritual.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *