Echipamente si software de imagistica 3D pentru numararea exacta a persoanelor

Axis Communications anunta lansarea echipamentului AXIS P8815-2 3D People Counter, care imbina intr-un singur dispozitiv echipamente hardware si software 3D ce faciliteaza numararea in timp real a persoanelor care trec printr-o zona predefinita. Datele pot oferi informatii despre tendintele vizitatorilor, ajutand astfel diferitele organizatii – de la magazinele comerciale la muzee – sa isi optimizeze activitatile.

 AXIS P8815-2 utilizeaza imaginile transmise de doi senzori pentru a genera o harta 3D – reprezinta o alegere ideala pentru mediile dificile in care exista umbre, lumina puternica a soarelui, zone de stralucire sau un volum ridicat de trafic pietonal. In plus, acesta este deosebit de util in zonele prevazute cu usi turnante sau intrari neconventionale.

 Pentru intrarile largi, este posibila conectarea a doua contoare. In plus, accesoriile optionale fac posibila instalarea echipamentului pe dispozitive suspendate sau incastrat intr-un tavan.

Contorul AXIS P8815-2 este insotit de un program software preincarcat si calibrat in avans, astfel incat sa poata fi instalat rapid si usor.

Avantajele principale includ:

  • Numararea 3D a persoanelor;
  • Echipamente hardware si software integrate;
  • Optimizare pentru conditii dificile;
  • Zona de contorizare flexibila;
  • Informatii despre tendintele vizitatorilor.

AXIS P8815-2 este disponibil prin local prin intermediul retelei de distributie Axis.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *