Angajari fara CV

Toti cei care doresc sa se angajeze stiu cata bataie de cap da intocmirea CV-ului. Cei abia iesiti din facultate sau din liceu, nici macar nu au ce scrie la anumite rubrici. Se insista mult asupra a ceea ce trebuie sa se scrie si sa se stearga din CV, se fac liste cu actele necesare, cand aplici la o slujba si cu toate acestea esti abonat la statutul de perdant. A fost o perioada grea din viata mea, in care imi doream a doua slujba fiindca prima, oricat de solictanta se dovedea din punct de vedere psihic si intelectual, era proverbial de prost platita.

Dorinta mea de a gasi a doua ocupatie se solda cu cheltuieli in plus, in loc sa ma ajute sa ma redresez fiindca:
-trebuia sa depun un dosar cu multe acte (de studii, adeverinta de vechime, certificate de calificare) si toate hartiile acelea, chiar daca erau simple copii nelegalizate, costau
-erau institutii care percepeau taxa de examinare, iar in cazul in care nu primeai postul, pierdeai taxa
-cheltuiam pe transport mult fiindca multe institutii, cu toate ca stiau pe cine vor angaja, te chemau la proba scrisa si la interviu, sa fie drumul cu oameni si sa se spuna ca au organizat corect concursul pentru ocuparea postului.
Astazi, cand auzi: angajari money studio videochat nu trebuie sa te temi deloc ca nu ai ce scrie in CV, pentru ca nu ti se mai cere CV, nici experienta profesionala sau cine stie ce studii/cursuri de specialitate.

Aici nu platesti nici taxa de examinare si nici nu esti purtata pe drum cu zilele, ci in cazul in care doresti sa incepi acum serviciul, nu trebuie decat sa le spui asta.
Pe cat este de facila angajarea, pe atat de simplu decurge si cresterea salariala si avansarea in cariera de model videochat. De pilda nimeni nu te opreste sa treci de la 5 000-8 000 de dolari pe luna, la 20 000 sau 40 000 de dolari lunar si sa castigi si premiile puse in joc. Angajatele sunt tratate la fel, cu mult respecta si ajutate sa prospere, firma mergand pe principiu ca succesul unei companii/societatii sau al unui angajator este judecat dupa situatia financiara a salariatilor.
Aici nimeni nu te exploateaza, iti permiti o pauza de cafea, ceai sau suc in care sa stai la o sueta cu colegele, nu lucrezi la trei schimburi, ci tu alegi tura si poti sa mai faci si altceva intre timp (scoala de soferi, cursuri de calificare, facultate, sa iti deschizi o afacere si sa te ocupi de ea). In cativa ani vei dobandi o situatie pe care altii nu reusesc sa o faca dupa o viata de sacrificiu: apartament ultraluxos intr-o zona rezidentiala, dotat cu tot ceea ce trebuie la o casa pentru un trai decent, o masina sport, bani in cont, care sa iti permita sa pleci in excursii, sa faci o operatie estetica, sa iiti aranjezi dantura, sa ajuti pe cineva si sa cumperi tot ceea ce doresti.
Money studio te asteapta asa cum esti: fara experienta profesionala, cu studiile pe care le ai, fara sa fii supusa la fel si fel de teste.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *