Capusele, un real pericol la adresa sanatatii noastre

Capusele se numara printre cei mai periculosi daunatori cu care ne putem confrunta pentru ca acestea sunt purtatoare de foarte multe boli pe care le transmit prin intepatura pe care acestea o produc atat oamenilor cat si animalelor. Capusa este un organism parazit care se inrudeste cu paianjenul si care se hraneste cu sange. Pentru a se putea hrani cu sange capusa se infinge in pielea gazdei, indiferent ca este vorba despre pielea unui om sau a unui animal. De obicei acesti daunatori traiesc in zone unde exista mult spatiu verde insa acestea pot fi intalnite si in zone in care traiesc diverse animale sau chiar atasate de pielea animalelor. Avand in vedere ca, capusele transmit boli infectioase grave iata cateva metode prin care ne putem proteja de acesti daunatori:

  • Evitarea pe cat posibil a zonelor cunoscute ca fiind infestate cu capuse. In cazul in care acest lucru nu este posibil se recomanda purtarea unor haine cu maneci lungi, a unor pantaloni lungi dar si acoperirea mainilor cu ajutorul unei perechi de manusi.
  • In cazul in care detii animale acestea trebuie deparazitate periodic astfel incat capusele sa nu se ataseze de pielea acestora.
  • Toaletarea periodica a spatiilor verzi precum si a spatiilor in care traiesc animalele este o alta modalitate prin care se previne aparitia capuselor.

In cazul in care avem de-a face cu o invazie a capuselor singura solutie prin care putem castiga acest razboi este apelarea la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie. In acest sens companiaddd.ro este recomandarea mea. De ce? Pentru ca acestia au cele mai mici tarife dezinsectie, in cadrul acestei firme lucreaza doar persoane special pregatite pentru a combate daunatorii cu care ne confruntam dar si pentru ca metodele de dezinsectie ale acestei firme sunt 100% eficiente.

In concluzie, capusele se numara printre cei mai periculosi daunatori cu care ne putem confrunta pentru ca asa cum am scris mai sus capusele sunt purtatoare de boli infectioase grave. Pentru a preveni aparitia acestora dar si pentru a combate aparitia capuselor nu ezita sa apelezi la serviciile oferite de catre companiaddd.ro pentru ca acestia ofera cele mai moderne si eficiente metode de prevenire si combatere a daunatorilor.

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *