5 motive pentru care am ales serviciile de hosting THC.ro

Sunt detinatoarea mandra a unui blog, de mai bine de 5 ani de zile, timp in care am trecut de la subdomeniu la domeniu si am si schimbat cateva firme de hosting, pentru ca nu ma multumeau serviciile acestora. Asta pana cand am i-am descoperit pe cei de la www.thc.ro – o firma profesionala care ofera servicii de hosting exceptionale! Si pentru ca detin blogul de 5 ani de zile, azi m-am decis sa va enumar 5 motive pentru care am ales serviciile de hosting THC.ro:

  • Ofera conectivitate de mare viteza, deci oricand ma loghez pe blogul personal si indiferent de actiunea pe care o desfasor pe acesta, pot spune ca merge impesabil, nu se blocheaza, articolele si pozele se incarca super rapid, iar eu nu mai pierd timp degeaba printre detalii marunte.
  • Personal prezent 24 / 7. Sigur vi s-a intamplat si voua sa intampinati probleme cu blogul sau cu site-ul personal. Este normal, ni se intampla tuturor, doar ca eu am apelat mereu la personalul celor de la THC.ro, care ofera consultanta non – stop, iar acesta a reusit sa ma ajute de fiecare data, extrem de rapid si eficient.
  • Pun la dispozitia clientilor cel mai bun raport calitate – pret din Romania pentru serviciile oferite in domeniu, transfer si migrare gratuite (solutiile lor de web hosting pornesc de la 0,95 euro).
  • Ofera cele mai avantajoase pachete de servicii, in functie de nevoile sau preferintele personale (vedeti pe site-ul lor mai multe detalii).
  • Nu am mai intampinat nici o problema legata de blog, de cand colaborez cu ei. Si nu glumesc cand spun acest lucru! Daca am avut parte de mici probleme ocazional, au fost rezolvate extrem de rapid, astfel incat eu sa nu pierd timp pretios asteptand ca blogul sa fie din nou functional la capacitate maxima, asa cum imi place mie.

Vrei ca blogul tau sa fie fericit? Atunci nu ezita sa apelezi la THC.ro. Eu sunt extrem de multumita de colaborarea pe care o am cu ei si de aceea ii recomand cu cea mai mare incredere. Am evoluat foarte mult din acest punct de vedere si asta datorita lor, pentru ca blogul personal a crescut enorm de cand colaborez cu THC.ro (eu scriu mai eficient, incarc mai repede articolele si pozele si niciodata nu am probleme cu logarea).

Sunt sigura ca, in trecut, te-ai lovit si tu de diverse probleme legate de gazduire (stai linistit, ca nici pe mine nu m-au ocolit in totalitate). Tocmai de aceea, THC.ro a conceput planuri de web hosting pe care, in primul rand, oricine sa si le poata permite financiar. Astfel, poti sa fii sigur sau sigura ca iti pun la dispozitie cea mai buna gazduire web, in care sa ai 100% incredere! Colaborarea mea cu ei este doar una din experientele placute care ii consacreaza, pentru ca sunt mult mai multi clienti care au apelat la serviciile lor si s-au declarant extrem de multumiti de colaborarea cu acestia. Incearca si tu si ofera-i blogului tau upgrade-ul pe care il merita.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *