Xiaomi lansează primul său festival de film cu scurtmetrajul “One Billion Views”

În parteneriat cu Xiaomi, Arun Maini “MrWhoseTheBoss” arată tuturor cum a devenit unul dintre cei mai mari influenceri pe zona de tech în cel mai recent scurtmetraj, filmat în întregime cu un telefon Xiaomi.

București, ROMÂNIA, 31 august 2021 – Xiaomi a anunțat lansarea celui mai nou scurtmetraj, “One Billion Views”. Acest film îl are ca personaj principal pe influencerul tech Arun Maini, cunoscut și sub numele de “MrWhoseTheBoss”. Acest lucru marchează momentul în care Xiaomi demarează primul său festival de film anual, care începe marți, 31 august, cu tema “The New Normal” (Noua normalitate) pe fondul pandemiei.

În “One Billion Views”, Arun își prezintă călătoria de zece ani, perioadă în care a devenit unul dintre cei mai mari influenceri pe zona de tech, și povestește cum a ajuns la peste un milliard de vizualizări pe canalul său de YouTube.

În acord cu tema festivalului, “The New Normal”, Arun discută despre mediul de dezvoltare al creatorului de conținut – de la începuturile sale greoaie și provocările pe care le-a întâmpinat în realizarea conținutului video, până la momentul în care se află acum, în plin progres tehnologic al telefoanelor inteligente care permit oricărui utilizator să creeze și să arate lumii conținutul surprins pe dispozitivele sale mai ușor ca oricând.

“Dacă mi-ați fi spus la început că aici aș fi ajuns peste 10 ani, aș fi râs în hohote. Multe lucruri s-au schimbat de când am început și includ aici și pandemia. În ciuda tuturor piedicilor, unul dintre lucrurile pozitive a fost renașterea creatorilor de conținut, care a devenit posibilă nu doar pentru că oamenii au stat acasă, ci și datorită ușurinței de a produce conținut cu ajutorul telefonului din buzunar”, a povestit Arun.

Pentru a demonstra cât de ușoară și accesibilă a devenit crearea de conținut, întregul scurtmetraj a fost filmat cu un Xiaomi Mi 11 Ultra* – flagshipul care a revoluționat fotografia și videografia în rândul telefoanelor inteligente prin debutul senzorului de cameră GN2.

Arun a adăugat: “Cred cu tărie că fotografia și videografia computerizate pe care începem să le vedem pe telefoane vor fi viitorul filmului. Nimic nu poate depăși confortul, portabilitatea sau conectivitatea unui smartphone”.

Pentru a surprinde această poveste unică, “One Billion Views”, regizorul Mike Harvey a decis să folosească un stil de filmare continuu, pentru a scoate în evidență mobilitatea fără egal a filmării de pe un telefon inteligent. “O parte a obiectivului nostru din acest film a fost să-i inspirăm pe viitorii cineaști”, a spus regizorul Mike Harvey. “Mi-am dorit să creez ceva la care nu te-ai fi așteptat vreodată să fie filmat cu un telefon, să demonstrez că în prezent nu există limite în privința producerii de filme pe mobil. Această abordare a fost o provocare tehnică pentru că era nevoie ca mai multe elemente diferite să funcționeze perfect împreună, dar cred că a dat roade”.

“One Billion Views” este doar o mică parte din ceea ce reprezintă primul Festival de Film Xiaomi din istorie. Vă invităm să rămâneți pe canalele globale de social media ale Xiaomi pentru livestream-ul Festivalului de Film Xiaomi, pe 31 august, ora 15:00.

 

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=t-sM4hoPmq4

Twitter: https://twitter.com/Xiaomi/status/1431651000775966720

Facebook: https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/videos/864197477547899

Lansat în 2019, Xiaomi Studios a fost întotdeauna un proiect destinat creatorilor de conținut prin care aceștia să își împărtășească poveștile cu întreaga lume. Steven Senshan, șeful Xiaomi Studios, a comentat: “Când am lansat Xiaomi Studios, ne-am propus nu doar să creăm filme uimitoare realizate cu smartphone-urile Xiaomi, ci am vrut să facem o platformă globală prin intermediul căreia creatorii din întreaga lume să își arate talentul cu ajutorul telefoanelor Xiaomi. Festivalul de Film Xiaomi este punctul culminant al tuturor acestor eforturi, este un eveniment major ce le oferă șansa tuturor cineaștilor, aflați în stagii diferite ale carierei lor, să urce pe o scenă globală în fiecare an, să se strângă într-un singur loc și să arate întregii lumi creativitatea lor”.

Imaginile sunt disponibile AICI.

*Setup-ul de camera de pe Mi 11 Ultra: Cameră wide angle de 50MP, Cameră ultra-wide angle Sony IMX586 de 48MP, cameră telephoto Sony IMX586 de 48MP

Despre Xiaomi Studios

 

Xiaomi Studios este o inițiativă de realizare a filmelor creată de Xiaomi Global. Este o platformă destinată talentaților “Creatori Xiaomi”, bazată pe misiunea companiei de a face posibilă “Inovația pentru toată lumea” și a oferi oricui oportunitatea de a-și exprima creativitatea prin intermediul filmelor realizate pe mobil.

Pentru mai multe informații despre Festivalul de Film Xiaomi, vă invităm să accesați https://event.mi.com/global/xiaomi-film-festival/

Xiaomi Studios Website: https://event.mi.com/global/xiaomistudios

Xiaomi Global Twitter: https://twitter.com/xiaomi

Xiaomi Global YouTube: https://www.youtube.com/user/XiaomiChina

Xiaomi Global Facebook: https://www.facebook.com/XiaomiGlobal/

__________________________________

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare. Începând cu trimestru al doilea 2021, Xiaomi este al doilea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 351.1 milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume.

În august 2021, compania a fost listată pentru a treia oară în topul Fortune Global 500,

urcând pe poziția 338, ceea ce reprezintă un avans de 84 de locuri.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *