AXIS Live Privacy Shield – acum cu functie optionala de blur a fetei

AXIS Live Privacy Shield, singurul software de analiza edge de pe piata care are capabilitatea de a aplica in fluxuri video, la o rata maxima de cadre, masti de confidentialitate oamenilor in timp real, va integra si o functie de estompare a fetei (blur).

Procesul de blur se bazeaza pe inteligenta artificiala si este disponibil pe camerele AXIS ce folosesc unitatea de procesare DLPU. Aplicatia analizeaza videoclipurile in timp real, cautand forme umane, si ofera persoanelor autorizate posibilitatea de a alege sa mascheze oameni, fete sau parti din fundal. Utilizatorii pot sa programeze cand aplicatia de confidentialitate este activa, la nivel de intervale orare si zile.

liveprivacyshield-image_7

AXIS Live Privacy Shield este o aplicatie potrivita pentru toate zonele in care pot sa apara probleme referitoare la reglementarile de confidentialitate. Astfel, poate fi folosita cu succes in scenarii precum: spitale, case de ingrijire, hoteluri, scoli, birouri sau magazine.

Caracteristici principale:

  • Asigura confidentialitatea;
  • Mascare dinamica, in timp real;
  • Solutie de inalta performanta, bazata pe tehnologie edge;
  • Usor de instalat, configurat si gestionat

AXIS Live Privacy Shield este disponibila la nivel global, fiind inclusa in cea mai recenta actualizare de firmware 10.11, precum si in cea mai recenta versiune a AXIS Live Privacy Shield.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Comment

(0 Comments)

Your email address will not be published. Required fields are marked *